RKC Utrecht Wint De Beker

Admin
0

Het is officieel: RKC Utrecht heeft de KNVB Beker gewonnen. De club uit Utrecht versloeg in de finale Ajax met 1-0. Het is voor het eerst dat RKC Utrecht de beker wint. De winnende goal werd gemaakt door aanvaller Guus Til.

RKC Utrecht had een lastige route naar de finale. In de kwartfinale moesten de Utrechters de strijd aangaan met PSV. Na een spannende wedstrijd die uiteindelijk in een penaltyshoot-out beslist werd, stootte RKC Utrecht door naar de halve finale. In de halve finale wachtte AZ. Ook deze wedstrijd moest beslist worden door penalty's, waar RKC Utrecht uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

In de finale stonden de Utrechters tegenover de ploeg van Ajax. Ondanks een stevige tegenstand van de Amsterdammers, wisten de Utrechters de wedstrijd te winnen. De aanvaller Guus Til was de gevierde man van de wedstrijd. Met zijn goal in de 39e minuut bezorgde hij RKC Utrecht de beker.

Na afloop van de wedstrijd was er grote vreugde bij de spelers, staf en supporters van RKC Utrecht. De ploeg mocht de beker omhoog houden, als symbool van de harde werk die in het seizoen is gestoken.



RKC Utrecht Wint De Beker



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)