Moorden Op Sandhamn: Nieuwe Seizoen Staat Om Hoek

Admin
0

Het derde seizoen van de populaire Zweedse misdaadserie 'Moorden op Sandhamn' staat om de hoek. De serie is gebaseerd op de boeken van Viveca Sten, waarvan de eerste in 2004 verscheen. Het verhaal speelt zich af op het kleine eiland Sandhamn, dat voor de kust van Stockholm ligt. In de serie volgt het publiek Nora, een advocaat uit Stockholm, die haar vakantiehuisje op Sandhamn heeft. Naarmate het verhaal vordert, wordt het duidelijk dat er meer aan de hand is op het eiland dan alleen maar toerisme. Er worden moorden gepleegd en Nora en haar vrienden worden verwikkeld in het web van mysterie en moord.

Het derde seizoen belooft nog meer spannende avonturen rondom Nora en haar vrienden. Er zullen meer moorden plaatsvinden, meer mysterieuze personages en een paar verrassende plotwendingen. Het derde seizoen zal ook meer aandacht besteden aan de andere personages op het eiland, waaronder Nora's oude vrienden en de lokale bevolking.

Het derde seizoen van 'Moorden op Sandhamn' zal vanaf april 2021 uitgezonden worden op de Zweedse televisiezender SVT. Er is nog niet veel bekend over de exacte airdatum, maar je kunt er zeker van zijn dat de serie veel spannende avonturen in petto heeft. In Nederland kun je de serie kijken op NPO Start.



Moorden Op Sandhamn: Nieuwe Seizoen Staat Om Hoek



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)