Groningen FC: Winst Voor Thuisploeg

Admin
0

Groningen FC heeft vandaag een overwinning behaald bij de thuisploeg. De ploeg uit Groningen won met 4-1 van FC Utrecht. Het was een moeilijke wedstrijd voor de bezoekers, maar de ploeg uit Groningen bleek de betere te zijn.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam al na vijf minuten op voorsprong door een doelpunt van invaller Robbert Schilder. Groningen FC hield het tempo erin en kon voor rust al twee keer treffen. Na rust liepen de Groningers verder uit naar 4-0. FC Utrecht scoorde in de slotminuut nog een treffer, maar Groningen FC won uiteindelijk met 4-1.

Groningen FC heeft hiermee een belangrijke overwinning geboekt voor de thuisploeg. Door deze overwinning staan ze nu op de vierde plaats in de Eredivisie met 32 punten. De ploeg uit Groningen heeft nu de kans om zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal.