FC Groningen Wint Weer

Admin
0

Nederlandse Beker

Het voetbalteam van FC Groningen heeft de Nederlandse Beker 2020 gewonnen. Het team versloeg in de finale AZ Alkmaar met 1-0. De enige goal van de wedstrijd werd gemaakt door Jörgen Strand Larsen in de 34e minuut van de wedstrijd.

FC Groningen won voor het laatst de Nederlandse Beker in 2014. Sindsdien had het team steeds meegedaan aan de finale, maar had het deze tot nu toe nooit gewonnen.

Tijdens de finale was FC Groningen de betere ploeg en had het de meeste kansen. Na de goal van Jörgen Strand Larsen in de 34e minuut zette het team de druk op AZ Alkmaar, maar het kon niet meer scoren. AZ Alkmaar had wel wat kansen, maar kon deze niet afmaken. Uiteindelijk won FC Groningen met 1-0.

Na afloop van de wedstrijd was er veel feest in de stad Groningen. Fans stroomden de straten in om de overwinning te vieren. Ook de spelers van FC Groningen waren erg blij met de overwinning.

FC Groningen is nu de trotse eigenaar van de Nederlandse Beker. Het team is er nu klaar voor om de competitie aan te gaan en de titel te verdedigen.



FC Groningen Wint Weer



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)