Davy Klaassen Brengt Zijn Magie Op De Piano

Admin
0

Voetbalster Davy Klaassen blijkt naast zijn passie voor voetbal nog een ander talent te hebben, namelijk pianospelen. In een video die hij op zijn Instagram deelde, is te zien hoe hij zijn magie op de piano brengt.

Verborgen talent

Davy Klaassen is een bekende naam in de voetbalwereld, maar zijn fans weten nu dat hij meer is dan alleen een geweldige voetballer. Hij heeft namelijk laten zien dat hij een verborgen talent heeft voor het bespelen van de piano.

In een video die hij op Instagram deelde zit hij achter een prachtige vleugel en speelt hij een stuk op zijn eigen manier. Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat hij piano speelt, want zijn techniek is indrukwekkend en zijn vingers bewegen soepel over de toetsen.

Liefde voor muziek

Klaassen heeft in interviews laten doorschemeren dat hij altijd al een liefde voor muziek heeft gehad. Hij noemt zichzelf dan ook een muziekliefhebber en luistert naar veel verschillende soorten muziek. Naast het bespelen van de piano heeft hij ook interesse in het maken van muziek en songwriting. Misschien brengt hij binnenkort wel een nummer uit.

De video waarin Davy zijn pianokunsten laat zien, heeft veel positieve reacties gekregen van fans en medevoetballers. Het is mooi om te zien dat hij zijn passie voor muziek deelt met zijn fans en dat hij zich op meer dan één vlak kan uiten.

Klaassen in vorm

Niet alleen op muzikaal vlak gaat het goed met Davy Klaassen, ook op het voetbalveld presteert hij dit seizoen uitstekend. De middenvelder van Ajax heeft een belangrijk aandeel in de successen van het team en heeft dit seizoen al meerdere doelpunten op zijn naam staan. Hij lijkt in topvorm te zijn en is niet meer weg te denken uit de basiself van de Amsterdammers.

Het is mooi om te zien dat Klaassen naast zijn voetbaltalent ook nog een ander talent heeft ontwikkeld. Wie weet wat de toekomst nog brengt voor deze veelzijdige voetballer.

Davy Klaassen Brengt Zijn Magie Op De Piano



Davy Klaassen Brengt Zijn Magie Op De Piano



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)